+36 20 9662322 |  | 

ÉVE

SAJÁT TERMÉK

FÉLE KISZERELÉS

LITER

Az ötlettől a kész termékig megtervezzük, kidolgozzuk, és legyártjuk a saját folyékony tisztítószerét, legyen az mosószer, mosogatószer, zsíroldó vagy fertőtlenítőszer. Szerződéskötés esetén – díjmentesen – fejlesztünk tisztítószert önnek, amennyiben nem rendelkezik megfelelő receptúrával.

Bérgyártás stabil alapokkal

Saját márkás tisztítószerekkel, vagy más vegyipari termékekkel szeretne megjelenni a piacon? Válassza a Brilliance több mint húszéves tapasztalatát, és a gyártáshoz szükséges stabil alapokat! Gazdaságosan, az Ön tervei szerint tudunk tölteni fél litertől akár 20 literes kiszerelésig! Írja le nekünk, hogy mire van szüksége!

Miért a Brilliance?

Mert 1995 óta gyártunk, csomagolunk és szállítunk ipari és háztartási tisztítószereket a legmagasabb minőségben. Körülbelül 80 féle saját termék, 120 féle különböző kiszerelés és két évtizednyi bérgyártása után pontosan tudjuk, mire lesz szükség ahhoz, hogy az Ön tervei megvalósuljanak. Legyen szó receptúráról, engedélyekről vagy csomagolásról, mindenben számíthat a Brilliance segítségére!

A tisztítószerek gyártását és minden tevékenységünket a DIN EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási és DIN EN ISO 14001:2005 környezetvédelmi szabványok szerint végezzük, továbbá magas belső minőségi követelmények mellett.

Mi a bérgyártás menete?

Első lépésként egy személyes megbeszélésre invitáljuk, ahol megismerhetjük egymást, és részletesen felvázolhatja terveit, ez után visszavonulunk és kidolgozzuk az Önnek legmegfelelőbb receptúrát, gyártás technológiát és akár az egész brand-et meg is tervezzük, a címkéktől a csomagoló anyagokig, mindent igény szerint, elkészítjük árajánlatunkat, melynek elfogadása után azonnal elkezdődhet együttműködésünk.

Mire lesz szükség a gyártáshoz?

Ez kizárólag az Ön elképzeléseitől függ! Amennyiben receptúrával, részletes tervekkel és a forgalomba hozatalhoz szükséges szakmai tapasztalattal rendelkezik, akkor a mi feladatunk a gyártás és a csomagolás lesz. Ha más iparágból érkezik, szakmai segítségre van szüksége, vagy nem szeretné az értékes idejét ügyintézésre pazarolni, akkor segítséget biztosítunk az egész folyamat során, beleértve a receptúra elkészítését és a hatósági engedélyek megszerzését is!

Milyen költségekkel számoljon?

Elsősorban az elvégzett munka mennyisége, a hozzáadott érték határozza meg az árat, továbbá a termékbe beépített, átalunk adott alapanyagok csomagolóanyagok mennyisége minősége is befolyásolja.

Milyen határidővel dolgozunk?

Ez is az Ön saját márkás termékének terveitől függ. Amennyiben minden adott a gyártáshoz, képesek vagyunk akár néhány héten belül teljesíteni megrendelését, míg teljesen új termék kifejlesztésénél a folyamat hosszabb időt vesz igénybe. A határidőt így csak akkor tudjuk pontosítani, ha már ismerjük terveit.

Milyen engedélyekre lesz szükség?

Az üzemnek meg kell felelnie az ÁNTSZ, a Tűzoltóság, a Katasztrófavédelem, a Környezetvédelmi és Vízügyi hatóságoknak, az Önkormányzatnak és speciális helyi előírásoknak is, a Brilliance üzeme azonban minden szükséges engedéllyel rendelkezik! Önnek, amennyiben gyártani szeretne, szüksége lesz ÁNTSZ engedélyre, míg a terméknek OKBI, OTH, OÉTI és a terméktől függően esetleg egyéb engedélyekkel vagy vizsgálatokkal is rendelkeznie kell. Hogy mindezek megszerzése zökkenőmentes legyen, kérheti a mi segítségünket is!

Cleaning Show – London, Párizs és Amszterdam

Nemzetközi szinten is megmutathattuk mit nem szabad kihagyni, ha saját márkás tisztítószerekben gondolkodik egy vállalat! Vedd fel velünk a kapcsolatos, legyenek neked is saját márkás tisztítószereid!

Vállaljuk

  • Magasabb minőségű termékek gyártását
  • 0,5 litertől 20 literes kiszerelésig végzünk csomagolást. De nagyobb kiszerelés is megoldható.
  • Képesek vagyunk meleg technológiát megkövetelő tisztítószerek előállítására, mint például.: szappan, különböző emulziók, nehezen oldódó alapanyagok oldódás könnyítése, stb.
  • Teljesen tisztított, klór, fémion és csíramentes vízből készítjük termékeinket, ezzel is a folyamatos minőség biztosított.
  • A csomagolást, töltést géppel végezzük ezért nagy mennyiségek kiszerelését is szívesen vállaljuk.

Szerződéskötés esetén – díjmentesen – fejlesztünk tisztítószert önnek, amennyiben nem rendelkezik megfelelő receptúrával.

TISZTÍTÓSZER
GYÁRTÁS

Brilliance Kft. 1211 Budapest, Szinesfém u. 23/1.

Nagy Gábor +36 20 966 2322

© 2019  – Brilliance Kft.