Bérgyártás

Bérgyártás stabil alapokkal!

Saját márkás tisztítószerekkel, vagy más vegyipari termékekkel szeretne megjelenni a piacon? Válassza a Brilliance több mint húszéves tapasztalatát, és a gyártáshoz szükséges stabil alapokat! Gazdaságosan, az Ön tervei szerint tudunk tölteni fél litertől akár 20 literes kiszerelésig.

Több mint húsz éve, egész pontosan 1995 óta gyártunk, csomagolunk és szállítunk ipari és háztartási tisztítószereket a legmagasabb minőségben. Körülbelül 80 féle saját termék, 120 féle különböző kiszerelés és két évtizednyi bérgyártása után pontosan tudjuk, mire lesz szükség ahhoz, hogy az Ön tervei megvalósuljanak. Legyen szó receptúráról, engedélyekről vagy csomagolásról, mindenben számíthat a Brilliance segítségére!

Az ötlettől a kész termékig megtervezzük, kidolgozzuk, és legyártjuk a saját folyékony tisztítószerét, legyen az mosószer, mosogatószer, zsíroldó vagy fertőtlenítőszer. Szerződéskötés esetén – díjmentesen – fejlesztünk tisztítószert önnek, amennyiben nem rendelkezik megfelelő receptúrával. Ismerje meg a Brilliance bérgyártás szolgáltatását!

Bérgyártásról bővebben