fbpx

A Minner.hu górcső alá vette azokat az iparágakat, ahol jelen van már a bérgyártás lehetősége. Természetesen tisztítószer is köztük van – aminek bérgyártásában a Brilliance az első.

Saját márkás termék bérgyártással

Ha saját márkás terméket szeretnénk gyártatni, két lehetőségünk van. Ha belevágunk a gyárépítésbe, üzemeltetésbe és a saját kezünkbe vesszük az összes engedély beszerzését, akkor egy rettentően nehéz, hosszú, költséges és időigényes feladatnak nézünk elébe. Amennyiben viszont a bérgyártást választjuk, amellett, hogy megspóroljuk a költségek nagy részét, az olyan feladatok terhét is levesszük a saját vállunkról, mint az ÁNTSZ-hez, OKBI-hez, OTH-hoz és más engedélyeztető és felügyeleti szervekhez történő végeláthatatlan járkálás.

De mégis milyen termékek gyártatása kivitelezhető bérgyártás formájában? Szinte bármi, legyen az üdítőital, táplálék kiegészítő, csokoládé, és természetesen tisztítószer. A Minner cikkéből kiderül, és mi ezt a tényt meg is erősíthetjük: önnek csak egy dologgal kell rendelkeznie ahhoz, hogy elkezdődhessen a saját márkás termékeinek bérgyártása. Ez az egy dolog pedig maga az ötlet. A többit, a receptúra pontos kidolgozástól az engedélyek beszerzésén át a gyártásig és csomagolásig bízza csak a bérgyártóra.

Tisztítószer bérgyártás a Brilliance segítségével

Külön öröm számunkra, hogy a Minner felfigyelt ránk, és minket nevezett meg a tisztítószerek és vegyi áruk bérgyártójának, akikhez érdemes fordulni. Ha még nem találkozott volna az ő bejegyzésükkel, röviden összefoglaljuk a lényeget, mikor és hogyan érdemes hozzánk fordulni, ha saját márkás tisztítószer vagy más vegyi bérgyártásban gondolkodik:

  • mindegy, hogy már otthon kikísérletezett valamit, vagy csak ötlete van a saját márkás termékére – segítünk tökéletesíteni vagy a nulláról kifejleszteni a vegyi receptúrát;
  • segítségére leszünk a termékfejlesztésben;
  • elkészítjük a biztonsági adatlapot;
  • jogi tanácsot adunk (olyan misztikus fogalmakról is, mint a szappanadó, ADR, SEVESO, HACCP, és így tovább);
  • engedélyeztetjük a termékét az ÁNTSZ-szel, OKBI-vel, OTH-val és más szervekkel;
  • a tisztítószeriparban szerzett marketingtapasztalatunk révén segítünk kitalálni, megtervezni és felépíteni nem csak a designt, de a komplett saját márkás marketinget;
  • beszerezzük és raktározzuk a tisztítószer bérgyártáshoz szükséges alapanyagokat;
  • legyártjuk a saját márkás tisztítószerét és csomagoljuk is azt;
  • végezetül pedig az ADR rendeletnek megfelelő módon szállítmányozzuk is.

Látja, hogy milyen egyszerű? Az ön vállát nem nyomja teher, a pénztárcáját pedig alaposan megkíméli azzal, hogy nem mindent egymaga szeretne intézni. Van tehát egy jó ötlete a saját tisztítószerével kapcsolatban? Akkor mire vár még?

KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT

A Minner is rávilágított, mi pedig megerősítjük: bérgyártással csak spórolhat – időt, pénzt és energiát. Ha tudja, mik a piacon lévő tisztítószerek problémái – legyen az egy illatosító vagy járműtisztító – vagy egész egyszerűen van egy innovatív ötlete valamilyen vegyi termék kifejlesztésével kapcsolatban, már csak egy nagy lépést kell megtennie: elindulni a saját márkás termék bérgyártásának alaposan kikövezett ösvényén.

KAPCSOLATFELVÉTEL