fbpx

Egy szolárium fertőtlenítőszertől nem csak annyit várunk el, hogy tisztítsa és fertőtlenítse két vendég között a gépet. Lehetőleg gyorsan lehessen vele takarítani, úgy, hogy közben ne mérgezzük szintetikus illatanyagokkal a vendégeket. Valljuk be, nem egyszerű a feladat. Viszont, ha megtaláltuk a tökéletes, illatanyagmentes tisztító- és fertőtlenítőszert (és márpedig a Brilliance szolárium tisztítója pont ilyen), miért ne használhatnánk márkaépítésre, marketing célokra is? Soha nem gondolná, hogy a szolárium tisztítószer gyártásban ennyi lehetőség rejlik!

Tisztázzuk: milyen szolárium tisztítószert felejtsen el, ha jót akar magának és vendégeinek is

Még mielőtt eláruljuk, hogy milyen előnyei származhatnak abból, ha saját márkás tisztítószert használ szoláriumában, szeretnénk tisztázni, hogy egyáltalán milyen fertőtlenítőt ajánlunk erre a speciális területre.

Szolárium tisztítás és fertőtlenítés egy rövid lépésben

Ahogy már a bevezetőben is említettük, a szolárium tisztítószerektől elsősorban azt várjuk el, hogy gyorsan lehessen vele dolgozni, hiszen két vendég között éppen csak percek telnek el. Pontosan ezért kell olyan terméket választani, ami egy lépésben tisztítja és fertőtleníti is a szoláriumot úgy, hogy ne legyen szükség utánöblítésre.

Felejtse el az illatosított fertőtlenítőket

A tisztító- és fertőtlenítő szereknél általában csak magát a tisztító és fertőtlenítő anyagokat tesztelik, a hozzáadott illatanyagokat nem. Éppen ezért nagy esélye van annak, hogy az illatanyag molekulák, miután megragadtak a szolárium falán, átkerülnek a vendég bőrére, és ott allergiás, ekcémás tüneteket okozhatnak. Ráadásul nem csak a vendégre lehetnek ártalmasak ezek a 200-féle alapanyagból álló illatszerek, hanem magának a szolárium fekvőfelületének is árthatnak azzal, hogy csökkentik a fénycsövek hatásfokát. Ha nem szeretne vendégének és önmagának is kellemetlen perceket, órákat okozni, válasszon olyan fertőtlenítőt, mely nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat! Hogyan illatosítsa akkor az üzlethelyiséget? Ma már szerencsére rengeteg megoldás van erre az illatgyertyáktól a különböző dekorációs illatosítókig.

Tehát milyen tisztítószert válasszon szoláriumába?

Olyat, ami egy lépésben:

  • tisztít, azaz csillogóvá varázsolja a gépet,
  • fertőtlenít, villámgyorsan megöli a baktériumokat és gombákat,
  • és nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat, amik károsak az egészségre, és elfedik az illatgyertyák aromáját.
  • Továbbá nem bántja az akril felületet

A szolárium tisztítószer bérgyártásban rejlő lehetőségek

Szakértő a szoláriumok között, szakértő a fertőtlenítésben

Ha önnek egy erős márkanévvel bíró szolárium üzlete vagy hálózata van, biztos szakértőnek számít a témában – hiszen nem hiába keresik annyian lakossági és üzleti körökben is, ugye? Akkor miért ne lehetne egy, a saját nevével fémjelzett, minden felhasználói igényt kielégítő tisztító- és fertőtlenítőszere? Ne csak a különböző barnaságot elősegítő csövekben és krémekben legyen első a piacon! Gondoljon az olyan láthatlan, de fontos eszközökre is, mint a tisztítószer, ami elhanyagolhatatlan egy szolárium életében. Ráadásul, ha saját márkás tisztítószert gyártat, ami valóban kielégít minden felhasználói igényt, kikerülhetetlen, összehasonlíthatatlan lesz a piacon – ami, mint tudjuk, megfelelő marketing és reklám mellett még több profit termelését segíti elő.

A tisztítószer mint marketing eszköz

Gondolt már úgy a tisztítószerre, mint marketing eszközre? Higgye el, sokáig mi sem! Azonban felismertük azt, hogy igenis, a különböző tisztító- és fertőtlenítőszereknek lehet marketing értéke! Az ilyen innovatív marketing eszköz használatával pedig valóban kitűnhet a vállalkozások, kisebb szoláriumok és nagyobb franchise-ok tömegéből is. Ajándékozza meg vendégeit és üzleti partnereit egy olyan tisztítószerrel, mely nem csak hatásos és hatékony, hanem annak használatakor minduntalan az ön nevével, márkájával találkozhatnak. Így előbb-utóbb, ha szoláriumra gondolnak, ön lesz az első a fejükben.

Tisztítószer bérgyártás: egyszerűbb, mint bekapcsolni egy szoláriumot

Mindegy, hogy ajándékba adja vagy az üzletében, szoláriumában értékesíti a saját márkás tisztítószerét. Közvetetten és közvetlenül is jól jár, mert előbb-utóbb profitot termel ez az apróság – az a bizonyos címke a flakonon, ami az ön márkanevét viseli. Most persze azt gondolja, hogy “á, ez túl nagy befektetés nekem, időben, pénzben és energiában is!”. Ám meg kell cáfolnunk: higgye el, a tisztítószer bérgyártás pont arra hivatott, hogy megkímélje önt rengeteg munkától és anyagi befektetéstől, hiszen:

  • megspórolja a gyárépítés és üzemeltetés költségeit,
  • megkíméli magát a receptúra kikísérletezésétől is, ami rengeteg energiát emészt fel,
  • megtakarítja a biztonsági adatlap készítéséhez és különböző jogszabályok olvasásához, értelmezéséhez, valamint a számtalan engedély beszerzéséhez szükséges időt,
  • megóvja magát rengeteg bosszúságtól, amíg nagy nehezen kitalálja és kivitelezteti a designt és csomagolást,
  • és ráadásul az a rengeteg teher is lejön a válláról, ami a gyártást és szállítást érinti, ha saját maga gyártja le a saját márkás tisztítószerét.

A saját márkás szolárium tisztítószer gyártásában több lehetőség rejlik, mint hinné: amellett, hogy értékesítheti, olyan marketing lehetőségeket is rejt, amire talán elsőre nem is gondolna. A gyártás ráadásul ma már nem lehetetlen vállalkozás, hiszen bérgyártással időt, pénzt és energiát spórol. Miért várna hát tovább? Akár már ma is belefoghat szoláriumának egy magasabb szintre emelésébe! >>> KAPCSOLATFELVÉTEL