fbpx

A Brilliance-nél mindig az volt a célunk, hogy gazdaságos, környezetkímélő és valóban hatékony tisztítószereket gyártsunk. Mint minden vállalkozás, mi is kicsiben kezdtük, de évek munkája alatt ma már abban a megtisztelő helyzetben vagyunk, hogy a magyarországi tisztítószer piacon nem csak ismernek, de el is ismernek minket úgy a lakosság, mint szakmai körökben egyaránt. De hogyan jutottunk el idáig? És miért is forgalmazzák előszeretettel termékeinket viszonteladóink?

A Brilliance egy megbízható márka a tisztítószer piacon

Lassan negyed évszázada a piacon vagyunk a saját tisztítószereinkkel, és ez az idő komoly elismertséget hozott a számunkra. Mi vezetett ehhez a sikerhez?

  • saját magunk alkottuk meg a piacon egyedülállóan felhasználó- és környezetbarát tisztítószereinket, amikhez a saját arcunkat adtuk,
  • a vízkőoldó valóban leszedi a vízkövet, a zsíroldó eltávolítja a makacs és ragacsos zsírfoltokat, nem kötünk kompromisszumot a minőségben,
  • egyre többet kezdtünk foglalkozni az exporttal, a tisztítószerek áruházi és online értékesítésével,
  • mostanra pedig a meglévő viszonteladói csapatunkat kezdtük el bővíteni olyan partnerekkel, akik forgalmazzák a már bevezetett tisztítószereket. De mivel még nincs minden lehetőség kiaknázva az értékesítés területén, mindig ki tudunk találni valami újat, természetesen partnereinkkel közösen, az ő igényeikre szabva.

 

 • Éjjel nappal fejlesztjük új tisztítószereinket illetve keressük a legjobb alapanyagokat. Amennyiben találunk jobbat mint, amit ezelőtt használtunk lecseréljük, hogy mindig a legjobbat hozzuk ki termékeinkből!

 

 • Mindig élőben és alaposan tesztelünk és folyamatosan figyeljük vevőink véleményét is. Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha termékeinkről 100% pozitív visszajelzés érkezik.

Miben más a Brilliance más, a piacon kapható tisztítószereknél?

Nem konkurálunk tisztítószer viszonteladóinkkal

Nem az a célunk, hogy saját viszonteladóinkkal versenyezzünk a tisztítószer piacon! Az az elképzelésünk, hogy egy olyan értékesítői infrastruktúrát alkossunk meg, mely nem keveri össze az értékesítést és a marketinget. Nem veszünk fel értékesítőket azért, hogy megkeressük a viszonteladóink vevőit – hiszen ez egy tisztességtelen magatartás. Mi adjuk a kifejlesztett, legyártott terméket és egy erős márkát, az értékesítést viszont viszonteladóinkra bízzuk. Csak olyan viszonteladókat keresünk, akik a tisztítószer piacon megállják a helyüket, és nyugodt szívvel rájuk bízhatjuk a minden modernkori felhasználói igényt kielégítő tisztítószereinket.

Miért legyen Brilliance tisztítószer forgalmazó, viszonteladó?

Egész egyszerűen azért, mert ajánlatunk visszautasíthatatlan!

Olyan kedvezményt, vagyis árrést adunk, ami biztosítja azt a profitot, melyből kényelmesen megél az a partnerünk, aki valóban odateszi magát a tisztítószer értékesítésben.

Kik a Brilliance tisztítószerek vevői?

Egyszerű a válasz: fele-fele arányban cégek (éttermek, vendéglátó egységek, intézmények, konyhák, ipari takarító vállalatok, stb.) és magánfelhasználók. Éppen ezért olyan viszonteladókat keresünk, akik ezt a két, igen széles célpiacot kiszolgálják. Tehát:

 • olyan jó értékesítőket, akik valami újat szeretnének kipróbálni, vagy látnak lehetőséget abban, hogy kiváló minőségű tisztítószerrel lássák el környezetüket,
 • olyan nagykereskedéseket, forgalmazókat, akik rendelkeznek már értékesítési csapattal, és könnyen beilleszthetik a Brilliance tisztítószereit portfóliójukba,
 • olyan slepptúrás értékesítéssel foglalkozó cégeket, akik szeretnének tisztítószerrel foglalkozni,
 • olyan kiskereskedéseket, akik online áruházzal és/vagy fizikai üzlettel, valamint kis- és nagycsaládos és környezetbarát vevőkörrel rendelkeznek,
 • olyan nagy- és kiskereskedéseket, forgalmazókat, akiknek fontos, hogy az általuk kínált tisztítószer egyben hatékony és környezetbarát is legyen.

Konzervatív árazás

Az árazással kapcsolatban konzervatívak vagyunk, azaz nem akciózunk a hitelesség megtartása miatt. Mit is jelent ez?

Vágj bele most a tisztítószer forgalmazásba!

Miért? Mert van egy innovatív és tutira sikeres üzleti modellünk!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Tuti receptünk van arra, hogyan válhat belőled is sikeres tisztítószer viszonteladó! Érdekel? Akkor már csak egy apró lépést kell megtenned: vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy elindulhass te is a siker útján!