fbpx

Gondolkodtál már azon, hogyan tudnád fejleszteni autómosó vállalkozásodat? Mielőtt belevágnál a műhelyfejlesztésbe vagy az extra szolgáltatások tervezésébe, szeretnénk mutatni valamit, amire bár még nem gondoltál, de már most is megtalálható a műhelyben. 

Mi az a dolog, amire minden hónapban rengeteget költesz, de még nem gondoltál úgy rá, mint az egyik legfontosabb marketing eszközödre? A tisztítószerek. Magukban az eszközökben, amikkel végzed az autók takarítását és ápolását, bizony sokkal több lehetőség rejlik, mint azt elsőre gondoltad volna.

A saját tisztítószer biztosítja, hogy az ügyfél mindig a te autómosódat válassza

A saját márkás tisztítószer biztosítja azt, hogy az ügyfeled számára nélkülözhetetlen legyél. Rengeteg iparágban, így az autómosóknál is gyakori jelenség, hogy bármilyen jó és alapos is a szolgáltatás, ha egy népszerű, kiskereskedelmi forgalomban is bárki számára elérhető tisztítószerrel dolgozunk, akkor az ügyfélnek könnyen lehet másik alternatívája a szolgáltatásra. Saját maga is elvégezheti a takarítást, vagy másik, olcsóbb szolgáltatót választhat, aki ugyanazzal a termékkel dolgozik.

Ne ess abba a hibába, hogy nélkülözhetővé válj az ügyfél számára! Ha látja, hogy a saját márkás autóápoló- és tisztítószereiddel dolgozol – amik ugyebár olyan magas minőségűek, amihez a nevedet, arcodat, márkádat nyugodt szívvel adhatod -, akkor a szolgáltatásod és a terméked is nélkülözhetetlen lehet a számára.

Növeld a márkád és bevételeid saját tisztítószerrel

A saját márkás tisztítószer gyártásának előnye nem csak a nélkülözhetetlenség, hanem a terjeszkedésre való lehetőség. Tedd a saját címkéddel ellátott autóápoló- és tisztítószereket bárki számára elérhetővé – rakhatod a műhelyed vagy más üzletek polcaira vagy akár eljuttathatod más autómosókba is, akár pedig hálózatot is építhetsz vele.

Innovatív marketing eszköz: ajándékozz tisztítószert ügyfeleidnek

Mint mindenki, te is bizonyára sok visszatérő ügyfelet szeretnél, akiknek egyből te jutsz az eszébe, ha le szeretnék mosatni a kocsijukat. Azon kívül, hogy maximális szolgáltatást nyújtasz nekik a tisztítószerek minősége által is, bizonyára meg szoktad ajándékozni őket. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy ezentúl nem kell unalmas kulcstartókkal és tollakkal kedveskedned az ügyfeleidnek? Még több infó a tisztítószererről, mint innovatív marketing eszközről.

Döntöttem: belevágok a tisztítószer bérgyártásba!

Most, hogy már látod, mennyi lehetőség rejlik a saját márkás tisztítószer gyártásban, nincs más dolgod, mint számolni egy kicsit. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy a gyárépítés és -üzemeltetés, a termékfejlesztés és a különböző engedélyek beszerzése rengeteg időt, energiát és pénzt emészt fel. Szerencsére azonban van egy sokkal idő-, energia- és költséghatékonyabb megoldás: a tisztítószer bérgyártás.

Nem kérjük, hogy rendelkezz alapanyagokkal vagy receptúrával (bár ha van, az sem probléma, természetesen ebben az esetben is segítünk neked), elég ha az ötlet a fejedben van: milyen tisztítószert, járműtisztítót szeretnél megalkotni, ami majd a saját márkád címkéjét fogja viselni?

Tisztítószerre egyébként is költesz, ha autómosót üzemeltetsz. Akkor miért ne ruháznál be a hagyományos járműtisztítók helyett saját címkével ellátott termékekre? Hiszen ez a tisztítószer bérgyártással egyáltalán nem elérhetetlen álom. Kezdd el ma a megvalósítást: vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen beszélhessünk a terveidről!