fbpx

Szinte lehetetlen olyan fizikai környezetet felsorolni (legyen az háztartás, üzlethelyiség, üzem vagy kereskedés), ahol a tisztítószer ne lenne jelen valamilyen formában – vagy a mindennapi takarítás közben vagy pedig az üzletek polcain. Rengeteg márka van jelen a tisztítószer piacon – legyen az egy egyszerű ablakmosó folyadék vagy speciális autóápolási szer -, de gondolt már arra, hogy az öné is köztük lehet? Akár az üzletek polcain, akár marketing eszközként. Ha még nem fordult meg a fejében ez a lehetőség, még nem gondolkodott el rajta, hogy vajon érdemes-e saját tisztítószerrel foglalkoznia, most ötletelünk egy kicsit ön helyett: kiknek ajánljuk a saját tisztítószer gyártását?

Takarító szolgáltatás saját tisztítószerrel

A különféle takarító szolgáltatóknak több okból kifolyólag is ajánljuk a saját márkás tisztítószerek bérgyártását.

Ha ön egy nagy- vagy kiskereskedelmi forgalomban kapható, többé vagy kevésbé ismert tisztítószerrel dolgozik például irodaházak, éttermi konyhák, üzemek vagy élelmiszer tároló hordók, ládák takarítása, zsíroldása, fertőtlenítése, tisztítása során, akkor sajnos előfordulhat az, hogy ügyfele megkerüli önt: vagy egy másik (olcsóbb) szolgáltatót választ, vagy pedig saját alkalmazottal végezteti el a takarítást, azzal a tisztítószerrel, amit önnél látott. A saját márkás tisztítószer biztosíthatja az ön nélkülözhetetlenségét. Ha együtt megalkotunk az ön számára egy olyan receptúrát, mely még magasabb színvonalra emelheti a szolgáltatásának minőségét, és természetesen csak az ön nevével, márkájával fémjelezve kapható, akkor védve lesz a megkerüléstől – ha bevált az a tisztítószer, mely az ön cégének nevét viseli, jóval kisebb az esélye, hogy átpártoljanak a konkurenciához.

A takarító cégeknek pedig természetesen a még nagyobb, még színvonalasabb és egyedibb megjelenés miatt is ajánljuk a saját márkás tisztítószereket. Presztízsének és márkájának, nevének növeléséhez is hozzájárulhat a tisztítószer bérgyártással. Az pedig már csak plusz előny, hogy a saját márkás tisztítószer gyártása nem igényel sokkal nagyobb befektetést, mintha nagytételben vásárolna egy nagy márka kínálatából.

Saját márkás tisztítószer – egyedi termékportfólió bővítése

Ha olyan termékportfóliója van, melybe beilleszthetők a tisztítószerek – legyen az háztartási szerek nagykereskedése vagy autóalkatrész forgalmazás -, érdemes megfontolnia a saját márkás bérgyártást. Ezzel nem csak bővítheti termékportfólióját (és ezzel együtt növelheti bevételeit, profitját), de kitűnhet a tömegből egy igazán egyedi megjelenésű, a kategóriájában magas minőségű tisztítószerrel is.

A tisztítószer bérgyártást olyan kereskedők részére ajánljuk, akik szortimentet szeretnének bővíteni egy saját branddel, de nem akarnak egy gyár építésével és üzemeltetésével bajlódni.

Egyedi tisztítási, takarítási megoldások a piacon

Pontosan ismeri, hogy mik a jelenleg piacon lévő tisztítószerek problémái? Van egy jó ötlete, hogyan lehetne még többet kihozni a minőségükből és teljesítményükből? Ismeri a tökéletes tisztítószer tulajdonságait, de még nem találkozott olyan termékkel – legyen az padlóápoló, szőnyegtisztító vagy mosogatószer -, ami megfelel ezeknek? Van egy (vagy több) jó, tisztítással, takarítással kapcsolatos ötlete? Esetleg már el is kezdte a megvalósítást, de nincs megelégedve a jelenlegi gyártójával? Kérjen visszahívást, és segítünk megalkotni a tökéletes receptúrát, majd bérgyártásban az ön márkájára szabjuk a megjelenést is.

Az egyedi, saját márkás tisztítószer nem csak egy termék lehet, mellyel bővítheti szortimentjét, hanem innovatív marketing eszköz is, amellyel tovább építheti nevét, márkáját is. Önnek csak azt kell átgondolnia, hogy mi a célja a saját márkás tisztítószer gyártásával: mi megvalósítjuk ezt a célt, legyen az portfólióbővítés, egy egyedi receptúra kidolgozása vagy pedig innovatív marketing célú megjelenés.

KÉRDÉSE VAN? KÉRJEN VISSZAHÍVÁST