fbpx

Ha ezt a bejegyzésünket olvasod, már biztosan elhatároztad magadban, hogy szeretnél saját márkás tisztítószert gyártatni. Egy olyan ablakmosót, zsíroldót vagy akár autóápolószert, ami még nincs a piacon vagy ami jobb a már ismert tisztítószereknél. Vagy egyszerűen csak szeretnél vele egy kicsi pluszt adni az ügyfeleidnek – akár ajándékba, akár azért, hogy ne tudjanak megkerülni és az általad használt, már ismert márkás tisztítószerrel, azonban mással elvégeztetni az ipari vagy egyéb takarítást. És most, hogy már végiggondoltad mindezt és elhatároztad, hogy belevágsz a tisztítószer bérgyártásba, jogosan merül fel benned a kérdés: saját receptúrát kell adnod? Vagy elég egy ötlet? Esetleg te is hozhatod az alapanyagot? Röviden a válaszunk: bármelyik út lehetséges. De nézzük meg részletesebben, milyen esetek lehetnek a tisztítószer bérgyártás során.

Amikor teljesen ránk bízod magad: tisztítószer bérgyártás elejétől a végéig

Ha csak egy ötlet fogalmazódott benned, hogy miért és milyen tisztítószert szeretnél gyártatni, de nem tudod, hogyan, mi alapján és milyen alapanyagokból, ne aggódj. Már közel negyed évszázada foglalkozunk tisztítószer gyártással, így abszolút nem okoz gondot egy-egy új terméket kifejleszteni. Neked csak annyi a feladatod, hogy egy személyes beszélgetés során elmondd, mit vársz el a saját fertőtlenítődtől vagy vízkőoldódtól, mi pedig elvégezzük az összes szükséges feladatot. 

Hogyan is néz ki ez a folyamat, hogyan fog hozzád kerülni a saját márkás tisztítószered?

  1. Az egyeztetések során megismerjük az igényeidet, elvárásaidat, ezek alapján pedig kifejlesztjük a receptúrát és magát a tisztítószert.
  2. Elkészítjük a forgalmazáshoz szükséges biztonsági adatlapokat (CLP).
  3. Segítünk olyan jogi dolgokkal kapcsolatban, mint a szappanadó, ADR, SEVESO, HACCP, katasztrófavédelem, biocid rendelet, és így tovább…
  4. Elintézzük az engedélyeztetést olyan felügyeleti szerveknél, mint az ÁNTSZ, OKBI, OTH, ECO Label.
  5. Akár a design kialakításában és marketinggel kapcsolatos kérdésekben is kérheted a segítségünket.
  6. A gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzésével és raktározásával sem kell foglalkoznod, ezt természetesen elejétől a végéig vállaljuk.
  7. És a lényeg: legyártjuk, csomagoljuk, majd az ADR-nek megfelelően szállítjuk is hozzád a saját illatosítódat, lefolyótisztítódat vagy akár mosogatószeredet. Az ötletek és lehetőségek terén a határ a csillagos ég.

Mi kell ahhoz, hogy elkezdjük a megvalósítást? Vedd fel velünk a kapcsolatot és szánj időt egy beszélgetésre.

“Van saját receptúrám és még alapanyagom is. Vállaljátok a tisztítószerem gyártását?”

Természetesen. Nem ragaszkodunk ahhoz, hogy a mi receptúráink, ötleteink vagy akár alapanyagaink segítségével gyártsunk, ha már mindez a rendelkezésedre áll és csak egy gyártót keresel a kivitelezéshez. Teljesen jogos az a kívánságod, hogy valaki gyártsa le a konkrét elképzeléseidet. Hiszen minek ruháznál be egy gyárépítésére és üzemeltetésre, mikor már minden adott? A tisztítószer bérgyártás pedig egy lényegesen olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb megoldás, mintha belevágnál az üzemlétesítésbe.

Mi kell ahhoz, hogy saját alapanyagaidból, a saját receptúrád alapján legyártsuk neked a tisztítószereket? Ugyanazt tudjuk mondani, mint az előző esetben: vedd fel velünk a kapcsolatot, találkozzunk és beszéljünk a terveidről, elképzeléseidről.

Tényleg ilyen sok lehetőség van a tisztítószer bérgyártás során?

Igen. Ha szeretnéd, teljesen szabad kezet kapsz, mi csak gyártunk. Ha viszont csak egy ötleted van, akkor is elhiheted: bármit meg lehet valósítani, csak bízd ránk és a negyedszázados tapasztalatunkra magad.

Mire vársz még? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és akár holnaptól elkezdhetjük közösen megvalósítani a saját márkás tisztítószered piacra dobását.