fbpx

Van egy nagyszerű innovatív ötlete, és elhatározta, hogy megalkotja a saját tisztítószer márkáját? Gratulálunk, ön megtette az első lépést: döntött, hogy megvalósítja álmait. De mielőtt megriadna attól, hogy ez egy óriási, akár milliárdos befektetést jelent, szeretnénk megnyugtatni, hogy talán nem is igényel akkora tőkét, mint azt elsőre hinné. A tisztíszószer bérgyártásnak éppen az a lényege, hogy megkímélje önt a gyárépítés és üzemeltetés hatalmas költségeitől. De hogyan is működik a tisztítószer bérgyártás folyamata? Az árajánlatkéréstől a saját márkás tisztítószerek átadásáig, lépésről lépésre.

1. lépés: a saját márkás tisztítószer ötletének körbejárása

Mindenekelőtt szeretnénk egy személyes beszélgetésre invitálni, ahol leendő partnerekként nem csak megismerhetjük egymást, de átbeszélhetjük azokat az alapokat is, melyek alapján kidolgozhatjuk az önnek legmegfelelőbb, a tisztítószer gyártásához szükséges receptúrát (szerződéskötés esetén díjmentesen). Ezután meghatározzuk a legideálisabb gyártási technológiát, és akár a teljes márkamegjelenést megtervezzük önnek: a tisztítószer flakonjának címkéjétől a csomagolóanyagokig.

2. lépés: a tisztítószer gyártás ára

Hogy mire van szükség ahhoz, hogy saját márkás tisztítószert gyártathasson? Ez kizárólag öntől függ! Ha már rendelkezik saját receptúrával, a szükséges engedélyekkel és a forgalomba hozatalhoz szükséges tapasztalattal, akkor a mi feladatunk már csak maga a bérgyártás és csomagolás. Ha viszont még nem rendelkezik a fentiekkel, valamint nem szeretné pazarolni az értékes idejét, igénybe veheti 24 éves tapasztalatunkat: szakmai hozzáértéssel végigvisszük a teljes folyamatot, a receptúra elkészítésétől a hatósági engedélyek beszerzésén át a forgalomba hozatalig.

Az, hogy mennyibe is kerül a saját márkás tisztítószerek gyártása, ahogy fent is olvashatta, attól függ, hogy mi az elvégezendő munka mennyisége és a hozzáadott érték – illetve befolyásolja az alapanyagok és csomagolóanyagok minősége és mennyisége is.

KÉRJEN AJÁNLATOT

Mennyi időt vesz igénybe a tisztószer gyártás? Ez szintén öntől függ: ha már minden rendelkezésre áll a gyártás megkezdéséhez, akár már néhány héten belül is a kezében tarthatja a saját logójával ellátott, a saját tisztítószerével teli flakonokat. Amennyiben viszont a teljes folyamatba szeretne bevonni minket (egészen a receptúra kidolgozásától kezdve), akkor természetesen ez hosszabb időt vesz igénybe. Tehát mindig a pontos teendők ismeretében határozzuk meg a tisztítószerek gyártásának határidejét.

3. lépés: a tisztítószer forgalmazáshoz szükséges engedélyek beszerzése

Avagy milyen engedélyekre van szüksége ahhoz, hogy tisztítószert gyárthasson?

Az üzemnek meg kell felelnie az alábbi hatóságoknak:

  • ÁNTSZ
  • tűzoltóság
  • katasztrófavédelem
  • környezetvédelmi és vízügyi hatóságok
  • önkormányzat és speciális helyi előírások

Tehát ahhoz, hogy ön saját maga gyártsa le a saját tisztítószereit, rengeteg időt és pénzt emészthet fel csak az engedélyek beszerzése. Megéri? Nem biztos.

De mi a helyzet akkor, ha bérgyártásban állíttatja elő a tisztítószereket? A Brilliance üzeme már minden szükséges engedéllyel rendelkezik, ezért önnek ezzel már nem kell törődnie – a felelősség a miénk.

Segítünk abban is,  hogy könnyedén eligazodjon pèldául, hogy milyen engedélyekkel kell rendelkeznie és azok beszerzèsèben is szívesen támogatjuk. Àltalában az alábbi engedélyeket kell beszereznie a forgalomba hozáshoz.

  • ÁNTSZ
  • OKBI
  • OTH
  • OÉTI
  • valamint a terméktől függően egyéb engedélyek vagy vizsgálatok

Zökkenőmentessé szeretné tenni a tisztítószer forgalmazáshoz szükséges engedélyek beszerzését?

KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT

A saját márkás tisztítószer gyártás bár óriási profitot hozhat, de az elindulás bizony rendkívül tőkeigényes. Erre megoldás a tisztítószer bérgyártás! Ha ön se szeretne gyárat építeni, üzemeltetni, rengeteg időt és pénzt fordítani a receptúra kidolgozásra, csomagolóanyag tervezésre, a gyártásra, az engedélyek beszerzésére és a forgalomba hozatalra, segítünk egy kézben menedzselni ezt a folyamatot, hogy önnek már csak a polcaira kelljen kipakolnia a tisztítószereket!

KAPCSOLATFELVÉTEL