fbpx

24 év tapasztalattal, folyamatos fejlődéssel a hátunk mögött, 120 féle tisztítószerrel és 200 féle kiszereléssel a raktárunkban a Brillance-nál úgy döntöttünk, hogy nem elégszünk meg az online értékesítéssel. Bizonyára te is hallottál róla, hogy viszonteladókat keresünk. Azonban jogosan vetődhet fel benned a kérdés, hogy miért? Konkurálni szeretnénk a saját partnereinkkel? A válaszunk egy határozott NEM. Nem fogunk konkurálni a saját viszonteladóinkkal, nem az a célunk, hogy versenyezzünk a partnereinkkel. A célunk, hogy tiszttószer nagykereskedelemként működjünk, ahol te, a partner értékesítesz, mi pedig adjuk a termékeket és egy erős márkát, a Brilliance-t. De ne szaladjunk ennyire előre, csak szépen sorjában nézzük meg, hogy egyáltalán egymást keressük-e, és ha igen, lássuk, hogy mit is tudunk adni neked.

A Brilliance mint ismert és elismert tisztítószer márka és nagykereskedelem

Mit is kell tudni rólunk? Nagyon egyszerűen, számokban kifejezhető ez. 

  • Van 24 év tapasztalatunk, tudásunk,
  • 120 féle tisztítószert fejlesztettünk ki, összesen 200 kiszerelésben, melyek nem csak felhasználó- de környezetbarátak is.

Miből fakadnak a sikereink? 

  • Azon túl, hogy figyelünk arra, hogy a zsíroldó valóban eltávolítsa a zsírt, a vízkőoldó pedig a vízkövet (azaz maximálisan felhasználóbarát legyen minden tisztítószerünk), ügyelünk arra is, hogy a gyártástól a csomagoláson át a felhasználásig óvjuk a környezetet. 
  • Állandóan vágyunk a folyamatos fejlődésre mind a termékek, mind az üzletfejlesztés terén.
  • Nem hiszünk az akciós árakban, az ár-érték arányunk viszont brutálisan jó.

Miért minket válassz, ha tisztítószer nagykereskedelmi partnert keresel?

Először is azért, mert ismertek és elismertek vagyunk mind a lakosság, mind az ipari vásárlók körében. Mivel a vásárlóink között nem csak magánfelhasználók találhatók, hanem hotelek, éttermek, üzemi konyhák, autómosók, gyárak, üzemek (és így tovább) is, így egy vevőd sem fog értetlenül pislogni, mikor Brilliance tisztítószert ajánlasz neki az értékesítés során. Ráadásul a versenyképes ár-érték arány és egy fantasztikus és egyedi üzleti modell mellett van számodra egy visszautasíthatatlan ajánlatunk is.

Jó tisztítószer forgalmazó, kereskedő lennél?

Kiknek is ajánljuk tisztítószer nagykereskedelmi szolgáltatásainkat?


Ha te egyike vagy a fent felsoroltaknak és/vagy van benned egy jókora kalandvágy, van egy remek hírünk: 0% befektetéssel akár holnaptól tisztítószer forgalmazó lehetsz!

A Brilliance tisztítószer nagykereskedelem, nem a forgalmazóval konkuráló partner

És akkor a lényeg: mit értünk azalatt, hogy nem konkurálunk viszonteladóinkkal? Először is korrekt cégnek tartjuk magunkat, egy tisztítószer nagykereskedelem és viszonteladó üzleti kapcsolatot nem arra fogunk alapozni, hogy hogyan húzzunk le és kerüljünk meg téged. Tisztítószer nagykereskedelemként a célunk kizárólag az infrastruktúrával foglalkozni, és a viszonteladóinkra bízni az értékesítést. A kettőt nem keverjük össze! Szándékosan nem veszünk fel a tisztítószereink értékesítésére munkaerőt azért, hogy aztán megkeressük a te vevőidet, és eladjuk nekik a saját termékeinket. Mi GYÁRTJUK és FEJLESZTJÜK a tisztítószereket, a te feladatod pedig, hogy reális árréssel, nagyszerű profittal eladd, értékesítsd őket. 

Ha te unalmas, használhatatlan és a környezetvédelmet figyelmen kívül hagyó tisztítószereket szeretnél árulni, akkor sajnáljuk, de nem egymást keressük. Ha viszont egy olyan tisztítószer nagykereskedelem termékeit szeretnéd értékesíteni, ami maga is a fejlődést, innovációt, valamint a felhasználó- és környezetbarát magatartást tartja a siker kulcsának, akkor jó hírünk van: egymást keressük. Vegyük fel egymással a kapcsolatot még ma, hogy egy fillér befektetés nélkül lehess tisztítószer forgalmazó!

KAPCSOLATFELVÉTEL