Rólunk

Bemutatkozik a Brilliance Kft. csapata!

Cégünket 1995-ben alapította egy testvérpár, ami mára igazi sikertörténetté vált. A Brilliance Kft. ipari és HACCP rendszerekhez nyújt hatékony zsíroldó és fertőtlenítő rendszereket, nagykonyhák, éttermek, intézmények, takarítócégek és egyéb ipari létesítmények számára. Sőt, mára megjelentünk népszerű termékeinkkel a lakossági piacon is, hiszen szuperkoncentrátumaink minősége és kiváló ár-érték aránya a magánszektor figyelmét is felkeltette.

A Brilliance Kft. közel két évtizede alatt minden évben fejlődtünk, még akkor is, amikor világválság volt. Úgy gondoljuk, hogy minden az embereken múlik, ezért nem fogadjuk el, hogy rajtunk kívülálló okok miatt ne tudnánk fenntartani a fejlődést.

Hol próbálták ki vásárlóink a termékeket?

Takarító vállalatok, üzemekben, gyártó hangárokban, nagykonyhákban. Itt elengedhetetlenek a hatékony tisztítószerek és fertőtlenítőszerek, hiszen a tisztaság alapfeltétel, emellett elég sok szabálynak kell megfelelni. A profi felhasználók onnan ismerik tisztítószereinket, hogy tömények, nem híg löttyök, gazdaságosak, hiszen minden tisztítószerünket a vásárlóink igényei szerint fejlesztjük.

Nem támadjuk azokat, akik magas színvonalon szolgálnak. Támogatjuk az erőfeszítéseiket, és együttműködésre törekszünk. Egyedül azokat támadjuk (tisztességes piaci feltételekkel), akik félrevezetnek, rossz irányt mutatnak, vagy másokat megtévesztenek, és tisztességtelenül kihasználnak.

Tisztítószer webáruház megtekintése

Mit tartalmaz még hitvallásunk?

Hiszünk abban, hogy a termékeknek és szolgáltatásoknak kiváló minőségűeknek kell lenniük. Képességeink szerint a legjobbaknak. Elutasítjuk, hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat ajánljunk értékesítésre, amelyekben nem hiszünk és nem lehetünk rájuk büszkék. Az ügyfeleink minden befektetett forintjáért maximális értéket nyújtunk.

Hiszünk abban, hogy üzleti vállalkozásunk létének alapja az ügyfél. Erőnket az adja, hogy képesek vagyunk szolgálni őket. Mindenben, amit teszünk, becsületesek, megbízhatóak vagyunk, és az ő érdekeiket szem előtt tartva járunk el.

Hiszünk a munkatársak fontosságában. Tiszteljük azokat, akik kapcsolatban állnak velünk. Tiszteljük őket, mint embertársainkat, tiszteljük jogukat a döntésre, hogy maguk határozzák meg szakmai pályafutásuk céljait. Sosem fogunk embereket olyan tárgyakként kezelni, akik a vezetés céljai szerint manipulálhatók. Lehetőségeink határáig mindent megteszünk, hogy munkatársainknak biztosítsuk a munkahelyi feltételeket személyes céljaik megvalósításához. Olyan vállalati légkört és feltételeket kell teremtenünk, hogy akik ösztönzést éreznek magukban, fejlődhessenek, tanulhassanak, lehetőségük legyen az előléptetésre, a nagyobb sikerre anélkül, hogy megfosztanánk őket döntési szabadságuktól.

Hiszünk abban, hogy a tisztességes és becsületes munkával megkeresett profit jó dolog. A profit teszi lehetővé, hogy fenntartsuk üzleti vállalakozásunkat, a profittól függ, hogy képesek vagyunk-e megvalósítani azokat a célokat, amelyekért vállalkozásunkat létrehoztuk. Nem vagyunk hajlandók non-profit alapon együttműködni az ügyfeleinkkel, hacsak nem vallunk kudarcot igényeik kielégítésében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Környezetvédelem

A Brilliance Kft. elkötelezett a fenntartható környezet iránt!

A hígított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet.

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak. A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet.

Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak, a ballonok visszaválthatók, a flakonokat pedig igény szerint visszavesszük, és gondoskodunk az újrahasznosításukról.